tisdag 8 december 2009

Mysigt

Det blev riktigt mysigt efter att det var färdig städat, pyntat o gardinerna upphängda =) Blev inga i köket som det var tänkt för gardinstängerna passade inte där, de var för långa. Vet inte hur de gjort innan, men det är sak samma. Är ju aldrig i köket direkt ändå o har vi tur o vi får kolla på lägenheten snart o gillar den så flyttar vi kanske snart ändå. Hoppas går ju i alla fall =)
Igår när jag ridit såg jag att Ricke lyckats med det igen. Han hade tappat sömmen på insidan av samma hov igen o ändå var hovis o slog på den i söndags. Hade tom av den för att raspa mm så det skulle bli bra, men icke. Lina ska slå i ett par söm idag så får vi se om han behagar att behålla de, om skon sitter kvar vill säga.

På fredag ska vi åka ner till svärföräldrarna. Det ska bli trevligt, var ju ett tag sen man träffade de ordentligt. Träffade de en snabbis när vi var på Gekås men nu ska vi umgås ordenligt. Har nog hittat en klänning som jag ska ha på julafton. Ska bara se vad Johan tycker om den med, men den var enkel, men ändå inte. En sån man kommer använda massa med gånger, en favorit helt enkelt =)

Lucifer blev så fin igår efter att han blev badad o klippt. Nu är han mohikan klippt =) Dock är det lerförbud för hans del tills helgen. Alltså inte springa lös uppe vid stallet utan enbart på gräsmattor ;) Han får ju vara ren o fin när vi ska hälsa på. Frida ska nog med få ett bad innan dess hehe.

Nej nu ska jag fixa med lite saker. Ikväll blir det ett aerobic pass o sen ut o rida med Lina o Hannah.
Lucifer när han var nybadad o inte ens ett år. Finaste!

Inga kommentarer: